CHP’li Karadağ’dan muhtarlara açık çağrı

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top’un CHP’nin uyuduğuna yönelik eleştirisinin ardından muhtarlara açık çağrıda bulundu. Karadağ, “Tüm muhtarlarla beraber mahallelerdeki sorunlara elimizden geldiği kadar çözüm noktasında birlikte karar almaya ve davranmaya hazırım” dedi.

CHP’li Karadağ’dan muhtarlara açık çağrı

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top’un Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nden (UKOME) karar çıkmasına rağmen 7 aydır mahalleye otobüs gönderilmemesi ile ilgili “CHP İlçe Teşkilatı uyuyor” eleştirisine cevap verdi. 

TOP “YAPILAN HİÇBİR HİZMET YOK” DEMİŞTİ

Birkaç gün önce açıklama yapan Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, “Mahmutlar için 24 ve 26 kilometrelik 2 güzergah kararını şubatta UKOME’den geçirttim ama 7 aydır Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Alanya Birimi sorumluları ve CHP İlçe Teşkilatı mahalleye 2 güzergaha 2’şer otobüsü veremedi. CHP İlçe Teşkilatı uyuyor. Yapılan hiçbir hizmet yok” eleştirisinde bulunmuştu. 

“BİRTAKIM ZAMAN VE ŞARTLARA İHTİYAÇ VAR”

Muhtar Top’un eleştirilerine cevap veren CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Eleştiriler bizim için bir yol gösterme, yanlışı hatırlatmadır. Biz eleştiriye her zaman açığız ancak eleştirinin  üslubu da biçimi de mutlaka olmalı. Mahmutlar Muhtarımız da bir eleştiri yapmış, doğrudur. Biz büyükşehirin ne bir avukatı yol göstericisi ne de söz vericisi değiliz. Biz siyasi olarak fikir birlikteliğimizle beraber Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçilmesi için Millet İttifakı olarak canıgönülden çalıştık ama bir şikayet söz konusu ise ve bu ilçe yönetimini, başkanlığını ilgilendiren bir konuysa mutlaka ben 102 mahallede olduğu gibi Mahmutlar Mahallesi’ndeki muhtarları da partime çay içmeye, bu konuda fikir beyan etmeye, hatta bizim öne çıkarıp yapmamız gereken ne varsa hazırız. 102 mahalle muhtarımızın haftada en azından 50’si bizimle beraber çay, kahve içer ve sorunları bize iletir. Biz de elimizden geldiği kadar bu konuda aracı olmaya çalışırız ve yapmamız gerekeni de daire başkanlarına, genel sekreterliğe, sekreter yardımcılarına ve hatta Böcek’e kadar iletip bu konulara vakıf olmalarını sağlarız. Aynı zamanda şunu da söyleyeyim. Böcek bu konularda çok çok hassas. Bu konularda verilmiş bir söz, yapılması gereken bir şey varsa mutlaka zamanında ve yerinde yapacağını kendisi de bizzat beyan ediyor. UKOME’den çıkan bir karar ise doğrudur, bu karar mutlaka yerine getirilir ama bu kararın yerine gelmesi için birtakım zaman ve şartlara ihtiyaç var. Ben şunu söyleyeyim. Eleştiriye hiçbir zaman itirazım yok ama üslup dairesinde olduğu süre içerisinde. Tekrar söylüyorum, 102 mahalle muhtarımızı her gün ben ağırlamaktan ve onların sorunlarını dinlemekten zevk alırım. Bunları da gücümüz oranında çözüme ulaştırabilirsek en çok bizleri memnun eder. Bizim asli görevimiz halkımızla beraber onların sorunlarını özellikle ilçe başkanı ve muhtarlara beraber komple olarak çözüme kavuşturmak. Muhtarlara açık çağrı yapıyorum, tüm muhtarlarımızla beraber tüm mahallelerdeki sorunlara elimizden geldiği kadar çözüm noktasında birlikte karar almaya ve davranmaya ben hazırım” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER