CHP’nin Antalya adayı Böcek’e Osman Özçelik’ten tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik, yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Muhittin Böcek'i destek için karşılama organizasyonuna katıldı.

CHP’nin Antalya adayı Böcek’e Osman Özçelik’ten tam destek

31 Mart’ta yapılacak belediye seçimine iddiaalı hazırlanan CHP’de Alanya adayı Osman Özçelik, diğer ilçelerin belirlenen adayları ve ilçe başkanları ile birlikte Böcek’e il başkanlığı önünde yapılan buluşmada destek verip il başkanlığı makamında hem Böcek hem il başkanı Nail Kamacı ile görüştü. Başkan adayı Özçelik, “Örgütümüz ve Antalyamız için önemli ve anlamlı olan etkinlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Muhittin Böcek’in yanında yer aldık. Örgütümüzün coşkusunu ve heyecanını paylaştık. Birlikte kazanacağız” dedi.

‘COŞKUMUZU PAYLAŞTIK’

Kandemir ise “Örgütümüz ve Antalyamız için önemli olan bugünde; CHP Antalya İl Başkanlığımızda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Muhittin Böcek’in yanında yer aldık. Örgütümüzün coşkusunu ve heyecanını paylaştık. Birlikte kazanacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER