Hilmi Er ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı

İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nın 27 Kasım’da düzenleyeceği kongre öncesinde açıklama yapan Hilmi Er, ilçe başkan adaylığını açıkladı.

Hilmi Er ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı

Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Hilmi Er, İYİ Parti İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı. İş yerinde açıklama yapan Er, “Ülkemiz hızla genel seçimlere yaklaşırken , tüm siyasi partiler gibi İYİ Parti’miz de hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda önce ilçe sonra il ve nihayetinde büyük kongremizi yaparak süreci tamamlayacağız. Bu sürecin bir parçası olarak 27 Kasım’da İYİ Parti Alanya İkinci Olağan Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet tarihinin bu en önemli genel seçiminde partili partisiz bütün vatanseverlere büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Dava adamı bilinci ve Alanya sevdalısı biri olarak, sorumluluğu üzerimize alıyor ve bu sorumluluğun gereği olarak elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyuyoruz. İYİ Parti’mizi daha üst seviyelere çıkarmak ve Alanya’da birinci parti yapmak öncelikli hedefimiz olacak. Kongremizin Alanya’mıza ve partimize yakışır bir şekilde yapılması, kardeşlik havası içinde ve tam bir demokrasi şöleni içinde geçmesi için ben ekibim azami gayret göstereceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in memleket millet aşkı için il il, ilçe ilçe gezerek akıttığı bu alın terine ve mücadele azmine ayak uydurmak bizim asli görevimiz olacak. Ekibimin ve benim bilgi birikimine ve geçmiş tecrübesine inanıyorum. Bu kutlu göreve talip olduğumuzu ifade ediyor, yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkan adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

“GENEL MERKEZİN TAVSİYE KARARINA UYARIM”
Daha önce de ilçe başkanlığı için aday olduğu ancak genel merkezin tavsiyesi ile geri çekilmek zorunda kaldığı hatırlatılan Er’e genel merkezin birden çok adaya itirazı olup olmadığı da soruldu. Er, “An itibarıyla böyle bir itiraz veya tekli aday söz konusu değil. Bizler genel merkezimizin kurumsal yapısına ve genel başkanımıza bağlı olan insanlarız. Genel merkezimizin o tarz bir tavsiye kararı olursa mutlak surette ben buna uyacağımı ifade ediyorum. Seçimlere 6 gün kaldı. Tüm adaylar aday çıkabilir. Bu yarışta kazanan İYİ Parti, Alanya olacaktır” diye konuştu. 
“ARIKAN DA DAHİL DELEGELERİN OYUNA TALİBİZ”
Delege tablosunu nasıl yorumladığı sorulan Er, “Bütün adaylar delegeleri kendisine yakın hisseder. Bir adayın delegesi diye bir şey söz konusu değil. Bütün delegeler İYİ Parti’nin delegeleri. Er’in, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın şahsının bir delegesi yoktur. Biz 433 delegenin oyuna Arıkan başta olmak üzere talibiz.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER