Alanyalı ülkücüler Bozkır Şenliklerine katıldı

Bozkır Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen kültür ve sanat festivali'ne MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Alanyalı ülkücüler Bozkır Şenliklerine katıldı

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan'ın sahne aldığı Bozkır Kültür ve Sanat Festivali vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Festivale Bozkırlıların yanı sıra Alanya'dan da yoğun katılım sağlandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkan Yardımcı ve Konya  Milletvekili  Mustafa Kalaycı,MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ariom İnşaat sahibi Avni Erdoğan'da festivale katılanlar arasında yerlerini aldı.

Başkan Türkdoğan, "21. Yüzyılın Karacaoğlanı, Ülkücü Hareketin gür sesi  Mustafa Yıldızdoğan ağabeyime Bozkır Belediyesi Kültür ve Sanat Festivalinde aldığı sahne sonrası, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı ve Bozkır Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Saygı ile birlikte Festival anısına Bozkır Belediyesi tarafından hazırlanan plaketini takdim ettik..." dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER