MHP Avsallar esnafını ziyaret etti

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, MHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen ''Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun'' programı kapsamında Mahmutlar esnafının ardından Avsallar Mahallesi’ndeki esnafla bir araya geldi.

MHP Avsallar esnafını ziyaret etti

MHP Genel Merkezi tarafından “Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı tüm yurtta uygulanmaya devam ediyor. Program kapsamında MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Avsallar Mahalle Başkanı Hüseyin Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Avsallar esnafıyla buluştu.  Avsallar çarşısında esnafı tek tek ziyaret eden MHP heyeti, esnafların şikayet ve taleplerini yerinde dinledi. Esnafın şikayet ve taleplerini not alan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, esnafın sorunlarının ve taleplerinin çözülebilmesi için çözüm odaklı çalıştıklarını söyledi. 


“ÇÖZÜM İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ”
Hafta boyunca gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız da, “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun temalı ziyaretlerimiz kapsamında Alanya merkezi, Mahmutlar sanayi esnafı ve Avsallar Mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret edip, Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet ederek bol kazançlar diledik. Ziyaretlerde esnafı iş yerlerinde dinledik. Gelen talep ve sorunları not edip, sorunların çözülmesi için gerekenleri yapacağımızı belirttik” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER