Okurcalar Mahallesi Muhtar Adayı Karaca’dan gövde gösterisi

Okurcalar Mahallesi Muhtar Adayı Serdal Karaca, mahalle sakinlerinin yoğun teveccühüyle götürdüğü seçim sürecinde, yine binlerce vatandaşın katılımıyla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Okurcalar Mahallesi Muhtar Adayı Karaca’dan gövde gösterisi

Okurcalar Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Serdal Karaca muhtar adaylığını açıklamış ve çalışmalarını sürdürüyordu. Halkın yoğun teveccühüyle süreci götüren Karaca seçim ofisinin açılışını da yine yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.  

KARACA'YA MAHALLE SAKİNLERİNİN İLGİSİ YOĞUN

Hem ilgi hem de çalışmalarıyla diğer adayları da neredeyse ikiye katlayan Karaca, “Siz değerli mahalle halkımızın destekleriyle seçildiğim takdirde Okurcalar Mahallemizin en iyi hizmeti alması için, hem belediye hem de diğer kurum ve kuruşlarla sürekli istişare halinde olacağım. Çünkü ben Okurcalar Mahallesi’nin hak ettiği hizmeti alması için aday oldum. Siz değerli halkımız bu süreçteki yoğun desteğini 31 Mart günü de verirse, Mahallemizin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümle çalışacağım” dedi. Açılışa katılan mahalle sakinlerinin Karaca’ya ilgisi oldukça yoğun oldu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER