Özçelik, İmamoğlu ve Yavaş ile vatandaşları etkilemeye mi çalışıyor?

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’e videolu mesaj gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta videolu mesaj gönderdi. Videolu mesajın ardından bazı vatandaşlarda ‘Özçelik seçimi kazanamayacağını anladığı için, İmamoğlu ve Yavaş’ın gücünü kullanarak ilçede vatandaşları etkilemeye çalışıyor’ yorumunda bulundu.

Özçelik, İmamoğlu ve Yavaş ile vatandaşları etkilemeye mi çalışıyor?

Alanya’da CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’e videolu mesaj gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta videolu mesaj gönderdi. Videolu mesajın ardından bazı vatandaşlarda ‘Özçelik seçimi kazanamayacağını anladığı için, İmamoğlu ve Yavaş’ın gücünü kullanarak ilçede vatandaşları etkilemeye çalışıyor’ yorumunda bulundu. Bazı vandaşlar yaptıkları yorumlarda, “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in önde olduğunu görünce çareyi Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarına görüntülü video mesajı göndertmekte buldu. Daha önce Ekrem İmamoğlu’na görüntülü mesaj gönderten Özçelik ve parti teşkilatı bugün de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a video çektirterek Özçelik’e destek mesajı göndertti. Özçelik seçimi kazanamayacağını anladığı için, İmamoğlu ve Yavaş’ın gücünü kullanarak ilçede vatandaşları etkilemeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 15:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki ARSLAN
Zeki ARSLAN - 1 ay Önce

Siz de biliyorsunuz Alanya'da değişimin Sayın Osman Tarık ÖZÇELİK ile olacağını fakat ALGI ,TARAFLI haberler yaparak kamuoyunun da karşılık bulacağınız zannediyorsunuz.YANILIYORSUNUZ

SIRADAKİ HABER