Özçelik, pazar esnafını ziyaret etti

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Mahmutlar Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı'na giderek esnafın ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Pazar yeri ücretinin yüksek olmasından yakınan esnaf Özçelik’e “Alanya sizi bekliyor. Bu şehre sahip çıkın” diyerek desteklerini iletti.

Özçelik, pazar esnafını ziyaret etti

Alanya merkez ve mahallelerinde saha çalışmasını hız kesmeden sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik 6 saatini ayırdığı Mahmutlar Mahallesi’nde Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti,  esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Özçelik ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları, tezgâhları tek tek dolaşarak  hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Pazar esnafı ve alış veriş yapan vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Özçelik, kadınlara karanfil dağıtttı, bir oyuncakçıdan aldığı oyuncak bebekleri ise kız çocuklarına hediye etti. Özçelik, Pazar esnafının şikâyetlerini ise can kulağıyla dinledi. Esnaf, Antalya’nın diğer ilçelerine göre Alanya'da pazar tezgah bedellerinin yüksek olmasından, yolların bozuk, alanın düzensiz olmasından ve belediyeye ait tuvaletin kirliliğinden şikayet ettiler. Pazaf esnafı mahalleye kapalı bir pazar yeri yapılmasını isterken, yağmurlu ve soğuk havalarda büyük sıkıntı çektiklerini anlattılar.

ALANYA’YA SAHİP ÇIKIN
Ziyaret esnasında bir kadın gözyaşları içinde Özçelik’e dert yandı. “Alanya için lütfen bir şeyler yapın. Artık milletin uyanma zamanı geldi, artık güzel şeyler olsun” diyerek ağlayan  kadını teselli eden Özçelik, “Hiç merak etmeyin hep birlikte çalışarak Alanya’nın kaderine terk edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi. Pazaryeri  yakınındaki bir kahvehaneye  uğrayan Özçelik, bulmaca  çözen bir vatandaşa yardım etti. Özçelik, tezgâhları gezmeye devam ederken karşılaştığı bebek ve çocukları sevdi, aileleriyle fotoğraf çektirdi. Özçelik’in, “Nasılsın bizim kız?” sorusuna bir  kadın esnaf “Sen Başkan olduğunda daha iyi olacağız” diye yanıt verdi. Özçelik’e desteklerini ileten esnaf ve vatandaşlar, “Alanya sizi bekliyor. Bu şehre sahip çıkın. Enerjiniz ve çalışmalarınızdaki temponuz çok güzel. Bu yola çıkarak bizleri çok mutlu ettiniz. Heyecanla sizin döneminizi bekliyoruz” dediler.
ATEŞİ 31 MART’TA YAKACAĞIZ
CHP Adayı Özçelik özçekim yapmak isteyen bir vatandaş ise, “Sizin gibi biz de gün sayıyoruz. Onca yıldır yandık bittik.” dedi. Özçelik ise vatandaşın sözlerine, Şair Nazım Hikmet’in “Kerem Gibi” şiirindeki, “Sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa” dizeleriyle karşılık verdi. Özçelik, “Ateşi 31 Mart’ta yakacağız ve 1 Nisan itibariyle Alanya’nın geleceğini hep birlikte inşa etmeye başlayacağız” dedi. Pazarda alışveriş yapan bir kadın şans getirmesi için Özçelik’e bileklik hediye etti. Pazarı dolaşan yabancı turistlerle İngilizce sohbet eden Özçelik, ziyaret sonrasında Mahmutlar Mahallesi’ndeki seçim ofisine gelerek, buradaki partililerle buluştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER