Alanya’da sokak ortasında eşini darp eden koca, karakolda polis memurunu yaralayınca tutuklandı

Alanya’da eşini sokak ortasında darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve karakolda polis memurunu yaralayan koca “Görevi yaptırmamak için direnme ve kamu malına zarar verme” suçundan tutuklandı.

Alanya’da sokak ortasında eşini darp eden koca, karakolda polis memurunu yaralayınca tutuklandı

Alanya’da B.K’nın eşi O.K’yı darp ettiği olayla ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama yapıldı. Açıklamada, “Evli olan B.K ile O.K’nın 10.04.2023 tarihinde Alanya ilçe merkezinde sokak ortasında belirlenemeyen bir sebeple tartıştıkları ve akabinde O.K'nın eşi olan B.K' yı darp ederek yaraladığı, bilahare B.K’ nın da eşi O.K' ya karşılık vererek onu darp edip yaraladığı olay ile ilgili olarak kolluk birimi tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır açıklaması yapıldı. 

“KARAKOLDA POLİS MEMURUNU YARALADILAR”

Açıklamada, “Polis karakolunda olaya ilişkin adli işlemlerin yapıldığı esnada O.K. ve B.K.’nın işlem yapılmasına direniş gösterdiği ve polis memurlarına saldırarak bir kadın polis memurunu yaraladıkları belirtildi. 

“EŞLER BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI”

Eşlerin birbirlerinden şikayetçi olmadıkları aktarılan açıklamadaş ifadelere yer verildi: “Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adı geçen müşteki şüpheliler hakkında görevi yaptırmamak için direnme ve kamu malına zarar verme suçlarından ayrı bir soruşturma başlatılarak tutuklanmaları talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdir. Sulh  Ceza Hakimliği her iki şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli kontrol kararına yapılan itiraz üzerine Sulh Ceza Hakimliği şüpheli O.K hakkında tutuklama kararı vermiştir. Şüpheli O.K yapılan işlemlerinin ardından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna alınmıştır. Adı geçen müşteki şüphelilerin birbirlerine karşı gerçekleştirdikleri eşi kasten yaralama suçları yönünden soruşturma devam etmektedir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER