‘Ulaşımda konfor için ne gerekiyorsa yapacağız’

Alanya’da 6 mahalle muhtarıyla beraber Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, mahallelerdeki ulaşım çalışmalarıyla alakalı istişarede bulundu. Toklu, “Halkımızın ulaşımda konforunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

‘Ulaşımda konfor için ne gerekiyorsa yapacağız’

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile bir araya gelerek mahallelerde yürütülen çalışmaları görüştü. Karayolları Mahmutlar Şantiyesi’nde Gülşen ile düzenlenen toplantıya Toklu’nun yanı sıra Karakocalı Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğit, Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek, Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan, Tosmur Mahalle Muhtarı Zafer Gürel, Alara Mahalle Muhtarı Arif Çelik ve Çakallar Mahalle Muhtarı Memiş Şahin de katıldılar. Toplantıda mahallelerde yürütülen ulaşım çalışmaları ve yatırımlar görüşüldü. Karayolları 13. Bölge Müdürü Gülşen, ilgili konularla alakalı her türlü çözüme ve çalışmaya hazır olduklarını söyledi.  
“TARAFIMIZA ULAŞTIRILAN TALEPLERİ DEĞERLENDİRDİK”
Alanya'nın her sorununu ve talebini istişare ve ortak akılla hareket ederek çözümler ürettiklerini vurgulayan Toklu, "Karakocalı Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğit, Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek, Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan, Tosmur Mahalle Muhtarı Zafer Gürel, Alara Mahalle Muhtarı Arif Çelik ve Çakallar Mahalle Muhtarı Memiş Şahin'in talepleri üzerine Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile Karayolları Mahmutlar Şantiyesi’nde bir araya geldik. Karakocalı, Kestel, Oba, Tosmur, Alara ve Çakallar mahallelerimizde yürütülen ulaşım çalışmalarının istişaresini gerçekleştirip tarafımıza ulaştırılan taleplerin değerlendirmesini yaptık. Gülşen, hem bizlere hem de muhtarlarımıza konuyla alakalı bilgilendirme yaparak her türlü çözüm için birlikte çalışacaklarını söyledi. Vatandaşlarımızla devletimiz arasında köprü vazifesi gören değerli muhtarlarımızın her talebi bizler için çok kıymetli. Tarafımıza ulaşan her talebin çözümü için var gücümüzle çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz. Halkımızın ulaşımda konforunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER