Alanya Kestelspor'dan 2 futbolcu ameliyat olacak

Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs yan yatarak 14 futbolcu yaralanmıştı. 2 futbolcusu Ali Berke ve Emre Tosun bu gün tedavi gördükleri hastanede ameliyat olacakları belirtildi.

Alanya Kestelspor'dan 2 futbolcu ameliyat olacak

Yaşanan kazada yaralanan Alanya Kestelspor oyuncularından Ali Berke tedavi gördüğü Alanya Eğitim Araştırma hastanesinde bugün tekrar ameliyata alınırken ağır yaralanan diğer oyuncusu Emre Tosun tedavi gördüğü. Antalya Akdeniz Üniversitesinde ameliyata gireceği belirtilirken. kaza geciren diğer oyuncularını psikolojilerinin bozulduğunu belirten yöneticiler. oyuncularımız kazayı daha üzerlerinden atamadılar bu olayı hatırlamak bile istemediklerini söylediler 
OLAYIN GEÇMİŞİ
12 Mart günü sabaha karşı saat:04:20'de.TTFF 3. Lig ekibi Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor'u 1-0 yendikleri deplasman dönüşü devrilmişti. Kazada, teknik direktör Çağdaş Çavuş, yardımcısı ve 14 futbolcu yaralandı. Kulüp Başkanı Levent Uğur yaşanan kaza ile ilgili olarak, "Alanya'ya 2-3 kilometre kala Antalya havalimanından kafilemizi taşıyan midibüs devrildi. Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. Futbolcularımızdan ikisinin durumu ağır. Hepimizi derinden üzen bu ağır kazada şükürler olsun ki can kaybımız yoktur" açıklamasını yaptı. TFF ve kulüpler, Alanya Kestelspor için geçmiş olsun mesajları yayımlamıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER