Alanyaspor 75’inci yılını kutluyor

Corendon Alanyaspor Kulübü tarafından 75’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Alanyaspor 75’inci yılını kutluyor

Süper Lig'in tek ilçe takımı Corendon Alanyaspor, kuruluşunun 75. yılını kutluyor. 75. Yıl ekinlikleri kapsamında bir kitap hazırlığında olan Corendon Alanyaspor, bu sabah Atatürk Anıtı önünde tören düzenledi. Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücle, Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, siyasiler, STK temsilcileri, kulüp yönetimi katıldı. Kulüp Başkanı Çavuşoğlu’nun anıta çelenk sunması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından konuşma yapan Çavuşoğlu, kulübün bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


“ALANYASPOR ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDİYOR”
Kaymakam Ürkmezer ise, Alanyaspor’un 75. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak ‘’Değerli Alanyalılar bir çocuğu, insanı büyütmek nasıl kolay bir şey değilse, kurumları büyütmek ve geliştirmekte kolay bir şey değil. Bugün 75. yılını kutladığımız Alanyaspor da nice çeşitli zor günlerden bu güzel günlere gelmiş ve bugün 75. yılına ulaşmış bulunuyor. Bunda şehrimizin spor kulübümüzü sahiplenmesi çok önemli. Şehrimizin tam bir spor kenti olmasında öncü olan Alanyaspor ne mutlu ki başta futbol olmak üzere çeşitli branşlarda şehrimizi temsil ediyor. Takımımızı Süper Lig’de mücadele ediyor bunun yanında geçmiş yıllarda şehrimizi Avrupa’da da temsil etti ve çeşitli branşlarda başarılarını görüyoruz. Kentimize, ülkemize, ülkemiz sporuna böyle güzel bir anlam birlik, beraberlik ve marka kazandırdıkları için tüm Alanyaspor yöneticilerine ve takıma teşekkür ediyor, Alanyaspor camiasının 75. yılını kutluyorum.’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER