Alanya EAH Başhekimi Güler’den ilk açıklama

Alanya EAH yeni Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, Başhekim Vekili Uzm. Dr. Recep Yıldırım’dan görevi devraldı. Güler, “Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden fiziki altyapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak olacak” dedi.

Alanya EAH Başhekimi Güler’den ilk açıklama

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin (EAH) yeni Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler bugün mesaiye başladı. Gerçekleştirilen devir teslim töreni ile yeni görevine başlayan Doç. Dr. Güler, başhekim vekilliği süresince sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden dolayı Uzm. Dr. Yıldırım’a teşekkür belgesi takdim etti. 
BAŞHEKİM VEKİLİ YILDIRIM’A YENİ GÖREV  
Doç. Dr. Güler, Yıldırım’a hastaneye ve ilçeye sunmuş oldukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Recep Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi. Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, “Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden fiziki alt yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak olacaktır ”dedi. 
“ÇOK ŞEYLER KATACAĞINA İNANIYORUM”
Uzm. Dr. Recep Yıldırım ise, “ Meslektaşım Yılmaz Güler’in akademik tecrübesi ile hastanemize ve bölgemize sağlık alanında çok şeyler katacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yıldırım ardından Güler’e çiçek takdim etti. Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler daha sonra hastane yönetimi ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER