Alanyaspor'dan 2 takviye

Aytemiz Alanyaspor iki transfer birden gerçekleştirerek genç futbolcu Cem Çelik ve Slovenyalı sol bek Jure Balkovec ile sözleşme imzaladı.

Alanyaspor'dan 2 takviye

Aytemiz Alanyaspor, genç futbolcu Cem Çelik ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Transfer çalışmaları kapsamında genç oyuncuları da takımımıza katmaya devam ediyoruz. Menemenspor'dan Cem Çelik kardeşimizle de 5 yıllık sözleşme imzaladık. İzlediğimiz kadarıyla gayet yetenekli ve Furkan ağabeyi gibi çıkış yapacağına inandığımız bir futbolcu. Hayırlı olsun.” dedi.

Cem Çelik ise, "Buraya gelirken hayallerimi ve hedeflerimi de yanımda getirdim. 20 yaşındayım. Yolum çok uzun. Bu uzun yolda inşallah ilk önce kendimi Alanyaspor camiasına kanıtlayıp daha sonra Türk futbolcuna katkı vermeyi hedefliyorum. İki taraf için de hayırlı olsun." diye konuştu.

Alanyaspor’a dahil olan diğer futbolcu Slovenyalı sol bek Jure Balkovec ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Alanyaspor'umuzun kamp dönemi devam ederken, bir taraftar da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sol bek mevkiinde eksiğimiz vardı. Balkovec ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. Fatih Karagümrük'te zaten başarılı bir oyuncuydu. Başarısını Alanya'da da artırarak devam ettireceğine inanıyorum. Kulübümüze ve Balkovec'e hayırlı olsun." dedi. Jure Balcovec ise, "Öncelikle başkan beye güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. Benim için yeni bir kariyer ve seviye olarak bir üst seviyede olduğumu düşünüyorum. Bu takım için elimden geleni yapacağım. Ayrıca teknik ekiple yeniden buluştuğum için de mutluyum." diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER