Alanyaspor U14 Akademi Takımı Play-Off’ta

Corendon Alanyaspor U14 Akademi Takımı ligi 41 puanla ikinci tamamlayarak Play-Off’ta mücadele etmeye hak kazandı. Takım futbolcusu Hüseyin Şen ise grubunun gol kralı oldu.

Alanyaspor U14 Akademi Takımı Play-Off’ta

TFF U14 Gelişim Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Corendon Alanyaspor U14 Akademi Takımı ligi 41 puanla ikinci sırada tamamladı. Play-Off’a yükselen takım, ligdeki 20 maçta 13 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Takım, bu maçlarda 58 gol atarken, 22 golü de kalesinde gördü. Takımın futbolcusu Hüseyin Şen ise kaydettiği 29 gol ile grubunun gol kralı oldu.


“İDDİALI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bu sezon ligde U14 Akademi Takımı’nın iyi mücadele ederek güzel sonuçlar elde ettiğini aktaran Alanyaspor Nazmi Reisoğlu Futbol Akademisi Teknik Sorumlusu Baybora Özdemir, “Akademi takımlarımızda iyi oyunculara sahibiz. Bundan sonraki yıllarda da akademi takımlarımızla iddialı olmaya devam edeceğiz. Sürekliliği olan bir başarı peşindeyiz. Bu başarılarda emeği olan başta anne ve babalar, sonra teknik ekibimize ve yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER