Alanyaspor U15 Akademi Takımı Play-Off’ta

Corendon Alanyaspor U15 Akademi Takımı grubundaki son maçında deplasmanda Denizlispor U15 Takımı’nı 5-2 yenerek ligi 37 puanla lider tamamladı. Takım Play-Off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Alanyaspor U15 Akademi Takımı Play-Off’ta

TFF U15 Gelişim Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Corendon Alanyaspor U15 Akademi Takımı son maçında Denizlispor U15 Takımı’nı 5-2 mağlup etti. Grup maçlarını 37 puanla birinci sırada tamamlayan takım Play-Off’a yükseldi. Oynadığı 16 maçta 11 galibiyet ve 4 beraberlik elde eden takım, bu maçlarda 57 gol atarken, kalesinde ise 19 gol gördü.  


“TARİH YAZACAKLAR”
Alanyaspor Nazmi Reisoğlu Futbol Akademisi Teknik Sorumlusu Baybora Özdemir, alt yapıya verilen önemin altını çizerek, “Bu sezon ligde U15 Takımımız iyi mücadele ederek güzel sonuçlar elde etti. Bana göre futbolun kurtuluş reçetesi alt yapıdır. Bizler alt yapıyı önemser,  yetenekli gençleri bir araya getirirsek, tecrübeli hocalarımızın, diğer paydaşlarımızın da katkı ve destekleriyle onlar da tarih yazacaklar. Ben gençlerimizin yetişmesinde emeği olan başta anne ve babalar, sonra teknik ekibimize ve yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER