Alanyaspor’da çifte imza

Corendon Alanyaspor, sağ bek için Kosovalı Florent Hadergjonaj ile Eskişehir'dan orta saha oyuncusu Eren Altıntaş'ı kadrosuna kattı.

Alanyaspor’da çifte imza

Trendyol Süper Lig’de sezonun başlamasına sayılı günler kala Corendon Alanyaspor, sağ bek mevkii ve orta saha mevkiine iki oyuncu transfer etti. Akdeniz en son Kasımpaşa’da forma giyen Kosovalı sağ bek Florent Hadergjonaj ile 2 yıllık Eskişehirspor’dan orta saha oyuncusu Eren Altıntaş ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

‘BİZE ZORLUKLAR YAŞATMIŞTI’

Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Florent Hadergjonaj, daha önce Kasımpaşa’dan oynarken bize zorluklar yaşattı ama inşallah Alanyaspor’da oynarken de diğer takımlarla zorluklar yaşatacak. Kendisi Türkiye’de takip ettiğimiz oyuncuydu. Alanyaspor’a katkı sağlayacaktır. Kişilikli ve kaliteli bir futbolcu. Kasımpaşada da başarılı bir performans gösterdi. Alanyaspora ve kendisine hayırlı olsun diliyorum” dedi.

‘GELECEK VAAT EDEN OYUNCU’

Eren Altıntaş transferiyle ilgili ise Çavuşoğlu, transferlerde genç oyunculara da önem verdiklerini anlatarak “Genç oyuncuları takip ediyoruz onlardan biri de Eskişehirspor’dan Eren Altıntaş. İnşallah o da gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu gözlemliyoruz. Kendisini daha önce takip etmiştik. Yolu Eskişehir’den buraya düştü. Burada iyi işler yapacaktır kendisi ve kulübümüz için hayırlı olsun” diye konuştu.

‘İYİ İŞLER YAPACAĞIZ’

Kosovalı sağ bek Florent Hadergjonaj, imza töreninde yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Ben şu anda kendimi çok iyi rahat hissetmeye başladım. Çünkü herkes bana çok iyi davrandı burada. Önceden zaten Alanyaspor’u takip ediyordum. Bu sene çok iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Bu sene pozitif anlamda çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Taraftarlar futbolda çok önemlidir. Söylediğim gibi ben buraya bir şeyleri başarmaya geldim. Bir şeyleri başararak taraftarı mutlu etmemiz gerekiyor. Tek mesajım onları mutlu etmek olacak.”

‘HAYALLERİM İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM’

Gelecek vaat eden genç yetenek olarak transfer edilen Eren Altıntaş ise imza töreninde; “Alanyaspor’a transfer olduğum için mutluyum. Gelecek hedeflerimizi burada gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Allah’ın izni ile ilk maçıma çıkıp kendimi göstermek istiyorum. Burası benim için bir hayaldi. Gerçek oldu. Teşekkür ediyorum bunun için tekrardan. Öncelikle çok çalışıp hayallerimi gerçekleştireceğim Allah izin verirse. Yani önceliğim çalışmak başarılı olmak” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 4 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER