Aytemiz Alanyaspor, Emirhan Aydoğan’ı kadrosuna kattı

Aytemiz Alanyaspor, en son Bursaspor kulübünde forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Aytemiz Alanyaspor, Emirhan Aydoğan’ı kadrosuna kattı

Turuncu Yeşilli ekip, bu sezon PTT 1. Lig takımlarından Bursaspor’da forma giyen ve oynadığı 12 maçta 3 gol katkısı veren 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan’ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Cengiz Aydoğan Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan  Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Devre arası ilk transferimizi Allah izin verirse gerçekleştiriyoruz. Daha önce Bursaspor‘da futbol oynamış Emirhan kardeşimiz artık Alanyaspor formasını terletecek. Hem camiamıza hem Emirhan’ hayırlı olsun. Emirhan hem tecrübeli hem iyi futbolcu.  Emirhan’ın hedeflerine ulaşacağı hem de Alanyaspor’a çok katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu. Alanyaspor her zaman aşama kaydeden bir kulüp haline geldi. İnşallah kadromuza Emirhan’ı katarak onunda geleceğinin daha iyi yerlere gelmesi ve kulübümüze faydası olması için bu transferi gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Ülkemiz Avrupa’da temsil etmek istiyorum”

Emirhan Aydoğan ise, “Çok mutluyum Alanyaspor’da olduğum için. Türkiye’de göz önünde olan bir kulüp. Burada oyunculara çok değer veriliyor bunu hissediyorum. Buraya katma değer katmaya geldim. Orta ve kısa vadede kendimi en iyi şekilde gösterip milli takıma, oradan da ülkemi Avrupa’da çok iyi temsil etmek istiyorum. Öyle bir hedefim var. İkinci devreyi en iyi şekilde atlatacağız” diye konuştu.

“Öyle bir şey olursa sizinle paylaşırız”

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Başkan Hasan Çavuşoğlu, medyada geçen Erencan Yardımcı transfer haberleriyle ilgili, “Çok şey konuşulur ama gerçek burasıdır. Bu masada gerçek olanları sizlerle paylaşıyoruz. Öyle bir bir şey olursa burada bu masada oturup sizlerle paylaşırız” dedi.

“Çok transfer yapmayı düşünmüyoruz”

Alanyaspor’un kaç transfer yapacağıyla ilgili de konuşan Çavuşoğlu, “Sayı olarak bir şeyimiz yok. Çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kafamızda şekillendirdiğimiz şeyler var,  onlar üzerinden çalışıyoruz. Bunlar da ileri süreçte sizlerle paylaşılır” şeklinde konuştu.

“Babacar Avrupa’ya gitmek istedi”

Takımdan ayrılan forvet oyuncusu Khouma Babacar’ın gidişiyle ilgili soruyu da cevaplayan Başkan Çavuşoğlu, “Babacar ile daha önce hocamız çalıştı. Bundan sonraki süreçte bize uymadığı ifade edildi. Futbolcu da zaten Avrupa’ya gitmek istediğini söyledi. Sözleşmemiz de buraya kadardı. Biz de sözleşme uzatmadık o da gitmek istedi. Kendisine teşekkür ettik. Hoca takım içerisinde yer değişikliği yapacaktır bu süreci atlatacağız inşallah.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER