ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç Mahmutlar esnafını dinledi

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alanya ticareti ve ekonomisinde esnafların katkı payının çok büyük olduğunu belirten iş insanı Gömeç, Mahmutlar Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç Mahmutlar esnafını dinledi

5 Kasım 2022’de gerçekleştirilecek olan oda seçimine sayılı günler kala Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç ve ekibi saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Alanya’nın en kalabalık mahallelerinden olan Mahmutlar’daki esnafı ziyaret eden Gömeç, sorunları dinlerken çözüm önerilerini de tek tek anlattı. Gömeç ve ekibi ziyaretleri kapsamında, Alanya’nın kanayan yarası ulaşım sorunu, fahiş kira bedelleri ve zincir marketlerle savaşan küçük esnafın sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
“ESNAFIMIZIN SORUNLARININ VE ÇÖZÜMLERİNİN BİLİNCİNDEYİZ”
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan başkan adayı Gömeç, “Alanya’mızın en kalabalık mahallelerinden olan Mahmutlar’da faaliyet gösteren esnafımızla bir araya geldik ve kendilerine hayırlı işler diledik. Ziyaretlerimiz kapsamında farklı sektörde yer alan Alanya’mızın ticaretini ileri seviyelere taşımak için büyük emek ve katkı sağlayan esnafımızın sorunlarının ve çözümlerinin bilincindeyiz. 24 komite olarak çıktığımız bu yolda rengimiz kırmızı. Alanya sevdamız için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahmutlar Mahallemiz bölgemizde en fazla yerleşik yabancı sayısına sahip mahallelerimizden bir tanesi. Özellikle Rusya ve Ukrayna savaşının ardından ciddi bir göç alan bölgemizde fahiş derecede artan kira bedelleri esnafımıza ve vatandaşlarımıza zor günler geçiriyor. Bu kapsamda başkanlığımız sürecindeki yol haritamızı hazırladık. Ayrıca özellikle küçük esnafımız pandeminin ardından girdiği geçim kaygısında zincir marketler nedeniyle de zor günler geçiriyor. Her zaman mahalle esnafımıza sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Küçük esnafımız olmazsa Alanya ekonomisi tam anlamıyla var olamaz. Kalabalık bir ekiple sahadaydık ve esnaf arkadaşlarımızın ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu süreçte Alanya’mızın marka değerini artırmak için ilk olarak ulaşım probleminin çözülmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Bu konuda da ekip arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz ciddi çalışmalarımız mevcut. Biz görev sürecimizde her zaman esnafımızın yanında olacağız. Esnafımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER