Farioli, " Takviye yapabiliriz, ama acelemiz yok"

Francesco Farioli ara transferde son haftayı bekleyeceklerini söyledi.

Farioli, " Takviye yapabiliriz, ama acelemiz yok"

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, mevcut kadrodaki oyuncuların performansından memnun olduğunu ancak ara transferde bir iki oyuncu takviye yapılabileceğini söyledi.

'PİŞMANLIKLARIMIZ VAR'
Süper Lig'de 19. haftayı maç yapmadan geçiren Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda 17 Ocak Salı günü karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri'nde yapılan idmanla sürdürdü. Basın mensuplarının ilk 15 dakikasını izlediği idmandan önce gazetecilerin karşısına geçen teknik direktör Francesco Farioli, Galatasaray maçı ve ara transferle ilgili açıklamada bulundu. Ligin ilk devresini kısaca değerlendiren Farioli, "Geriye baktığımızda bazı pişmanlıklarımız var. Daha iyi olabilirdi diyebildiğimiz şeyler var. Yolda bazı puanlar kaybettik. Şu an için mutluyuz. Bence bu sonuçlar adildi diyebilirim. Şimdi bu ilk yarıyı unutup ikinci yarıya başlayacağız. Sıfırdan başlayacağız. Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçıyla da bu yolculuk başlayacak." dedi. 

'SON HAFTTAYI BEKLEYECEĞİZ'
Farioli, ara transferle takviye isteyip istemediği konusunda gelen soruya, "Yönetim ile bazı durumları konuşup, değerlendiriyoruz. Belki kadromuzu tamamlamak adına bir iki takviye yapabiliriz ama acelemiz yok. Şu anda elimdeki oyuncuların performanslarından, eforlarından çok mutluyum. Bu nedenle özel olarak bir şeye bakmıyorum. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Olasılıkları değerlendireceğiz. Belki son hafta bir şey olabilir." yanıt verdi. 

KUPA MAÇINA DEĞİNDİ
Ziraat Türkiye Kupası'nda Salı günü oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan İtalyan teknik adam Faioli, "Galatasaray gibi bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Ligin liderine karşı oynayacağız. Çok organize ve kaliteli bir takım. Sonradan giren oyuncularıyla da maçı tamamen değiştirebiliyorlar. Her bölgede üst seviye iki tane oyuncuları var. Baskı anlamında onlarda bizim gibi yoğun pres yapıyorlar. Topu çok hızlı çevirip döndürüyorlar. Bunları düşündüğümüz zaman Galatasaray savunması çok güç bir takım. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER