İşte Alanya Kestelspor’un yeni isim sponsoru

TFF 3. Lig’de mücadele eden Alanya Kestelspor ile Armoni Homes Emlak İnşaat Firması arasında 1 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. 2022-2023 Futbol Sezonu’nda Alanya Kestelspor’un ismi “Armoni Alanya Kestelspor” olarak anılacak.

İşte Alanya Kestelspor’un yeni isim sponsoru

Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur ile Armoni Homes Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sönmez arasında Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü Ofisi’nde imza töreni gerçekleştirildi. Törene davetli olarak katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; Armoni Homes Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sönmez’ i ve Kulüp Başkanı Levent Uğur’u tebrik ederek, Armoni Alanya Kestelspor’a hayırlı bir sezon geçirmeyi temenni etti. Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, “Öncelikle Armoni Homes Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sönmez kardeşime teşekkür ediyorum.  Kendisi Kestel’in evladı. Geçen yıl Başkent Üniversitesi bizimle birlikteydi. Bu yıl Hakan Bey oranın boş olduğunu görünce o mahallenin evladı olması sebebiyle sahip çıktı. Kulübe İsim sponsorluğunda bize destek oldu. Sezon boyu maliyetler yükseldi, böyle değerli iş adamlarının önemi daha da artıyor ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Armoni Homes grubunun Alanya Kestelspor’a bu yıl şans getireceğine inanıyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Armoni Homes Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sönmez, “Levent Başkanın dediği gibi biz Kestelliyiz, Kestel’in çocuğuyuz. Çocukluk yıllarımda Kestelspor’un alt yapısında oynamak nasip oldu. Tabi o yıllarda çocuklukla farklı yanlış yollara sapabiliyorsun ama bu noktada Kestelspor bize sahip çıktı. Bu yüzden Kestelspor’un bende yeri ayrıdır. Bizim oynadığımız yıllarda toprak saha imkanlar ona göreydi ama Kestelspor’un bugününe baktığımızda çok kaliteli tesisleri olan çok iyi bir takım. Burada ciddi bir emek ve özveri söz konusu. Bu emeğin ve özverinin sahibi başta Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve Armoni Alanya Kestespor kulübü Başkanımız Levent Uğur’a teşekkür ediyorum. Bana da böyle bir fırsat verildiği için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene Alanya Kestelspor şampiyon olacak diye düşünüyorum ve o şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. “ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER