Cumhuriyet'in 100. yılında Tokyo'da Alanya tanıtılacak

Alanya’da çektiği fotoğraflarla son yıllarda dikkat çeken ve özellikle turizm festivallerinde açtığı fotoğraf sergisi büyük ilgi gören Ali Aral’ın objektifine yansıyan Alanya Kalesi Suları ve şimşek çakması fotoğrafı Japonya’da sergilenecek.

Cumhuriyet'in 100. yılında Tokyo'da Alanya tanıtılacak

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu 20. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin Tokyo Büyükelçiliği ev sahipliğinde, 2023 yılı içinde Japonya’nın Tokyo, Sapporo, Nagoya, Osaka ve Hiroşima kentlerinde açılacak olan “100. Yılında Türkiye” Fotoğraf Sergisi için Ali Aral’ın

Alanya Kalesi Surları ve Şimşek Çakması’ isimli eseri de sergilenecek

Aral’a Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Dr Sefa Ulukan tarafından gönderilen davetiyede “Fotoğraf sanatına ve ülkemiz fotoğrafının tanınmasına katkınız için kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” denildi. Aral’a ayrıca özel tasarlanmış belge gönderilip daha sonra ise yine koleksiyonluk bir kitap verilecek.

Fotoğraf tutkunu Ali Aral, "Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyon'u Cumhuriyetin 100. Yılı onuruna Tokyo Büyükelçiliği ile planladıkları bir çağrı ile Türkiye Sergisi plandı. Bu çağrıya fotoğraf gönderenler arasından yapılan seçimle basta Japonya olmak üzere dünyanın farklı kentlerinde Türkiye Sergisi gezecek. Alanya’yı en güzel şekilde temsil edip tanıtacak eserimizin sergide yer alması bizleri hem çok mutlu etti hem de gururlandır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER