Fenercioğlu CNN Türk’ün konuğu oldu

Fenercioğlu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Çalışan Türkiye programının konuğu oldu.

Fenercioğlu CNN Türk’ün konuğu oldu

Her hafta CNN Türk ekranlarında yayınlanan Cem Seymen’in hazırlayıp sunduğu Çalışan Türkiye programına konuk olan Fenercioğlu, yayında Türkiye’de ki konut piyasasını değerlendirdi. Fenercioğlu, programda Alanya’dan da bahsetti. İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu ‘Kentsel Dönüşüm, Deprem, Yabancıların Türkiye’ye ve Alanya’ya bakışı, Türkiye’de ki konut piyasası gibi önemli konularda açıklama yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNEMLİ
 ‘Kentsel Dönüşüm ve deprem gibi önemli konularda açıklamalarda bulunan Fenercioğlu, kentsel dönüşümün hem deprem hemde genel anlamda önemine dikkat çekti. İş insanı Aycan Fenercioğlu her programında olduğu gibi CNN Türk ekranlarında da Alanya’dan bahsetti. Programın bir bölümünü Alanya’ya ayıran Fenercioğlu, ilçenin tanıtımına katkı sağladı. Her yerde olduğu gibi önceliklerinin Alanya olduğuna dikkat çeken Fenercioğlu, yaşadığımız şehre sahip çıkmak görevimiz ve önceliğimiz olmalı dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER