Dünyanın en güçlü adamları Alanya'da yarışıyor

Tüm dünyada ilgiyle izlenen MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri Kleopatra Plajı’nda başladı. Dünyanın en güçlü 12 sporcusu kıyasıya mücadele etti.

Dünyanın en güçlü adamları Alanya'da yarışıyor

Yarışlar Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’in açılış konuşması ile başladı.  Güzel bir yarış geçmesini temenni eden  Yenialp; “MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri’nin Alanya da gerçekleşmesinden çok memnun olduğumuzu hem kendi adıma hem de Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel adına belirtmek isterim. Güçlü şehirlere, güçlü insanlar yakışır. Tüm sporculara başarılar dilerim.” dedi.Alanya’nın ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışın ilk gününde sporcular; 100, 110, 120, 130 kiloluk mermer blok kaldırma yarışı, 160, 170, 190, 210 kiloluk Türk Güç Kayaları kaldırma yarışı kategorilerinde mücadele ettiler. Günün kazananı Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu.

YARIN İSKELE ŞELALE MEYDANI’NDA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ İNSANI BELLİ OLACAK

Yarışlar yarın İskele Şelale Meydanı’nda saat 12.00 de başlayacak. Tır çekme, conan tekeri 330 kg, deadlift araç kaldırma ve araçlara kum torbası yükleme kategorilerinde sporcular mücadele edecek. Yarışlarda tüm ayakların tamamlanmasının ardından toplanan puanlara göre dünyanın en güçlü insanı belirlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER