‘Her zaman destekçiniz olacağız’

ALTSO Başkanı Eray Erdem YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite sınavını ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ni kazanan öğrencileri tebrik etti.

‘Her zaman destekçiniz olacağız’

2023 YKS sonuçları açıklandı. Alanya’da binlerce öğrenci üniversiteli oldu. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ALTSO) Eray Erdem sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda öğrencileri tebrik etti ve üniversite için Alanya’ya gelecek öğrencilere hoşgeldiniz dedi.

‘YENİ FIRSATLAR SİZİ BEKLİYOR’

ALTSO Başkanı Erdem yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi, ” 2023-2024 Öğretim Yılı öncesi YKS’ye girerek seçtikleri bölümleri kazanan genç kardeşlerimizi ve başarıda emeği geçen saygıdeğer öğretmen ve ailelerini tebrik ederim. Sınavda istediği sonuca ulaşamayan gençlerimize de mücadeleyi bırakmamayı tavsiye ediyor, umutlarını kaybetmeden kendilerini bekleyen yeni fırsatları değerlendirmelerini öneriyorum. Sizler bizlerin geleceği ve ülkemizin umudusunuz. Her zaman yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Alanya’mızı tercih eden öğrencilerimize de Güzel Alanya’mıza hoşgeldiniz diyor, bir kez daha başarılar diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER