Alanya’da 3 depremzedenin öldüğü kazada bilirkişi raporu açıklandı

Alanya’da depremzedelere çarparak 3 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan sürücünün kırmızı ışıkta geçtiği bilirkişi raporu mahkemede açıklandı.

Alanya’da 3 depremzedenin öldüğü kazada bilirkişi raporu açıklandı

Alanya 2.nci Ağır Ceza Mahkemesinde ilk duruşması yapılan mahkemede Alanya L. Tipi Kapalı cezaevinde tutuklu yargılanan sanık T.E. duruşmaya SEGBİS’ le katılırken sanık ve müşteki avukatları katıldılar.

“KAZADA YARALANANLARA GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİLER”

Müşteki avukatı İbrahim Ersuz, duruşmada şunları söyledi’ Ölümlü kazada  pişman olduğunu söylüyor. İnsan kırmızı ışıkta geçmez, kazadan sonra sanık yakınlarının mağdurlara geçmiş olsun telefonu dahi etmemişler bunlar depremzedeler onlar buraya sığınmışlar insan sorar suyunuz var mı diye, insan sorar  bu olay bilerek taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan yargılanması gerekir “dedi. Sanık avukatları İbrahim Yıldız, ve Özer Tuncay, müvekkilim kırımızı ışıkta geçtiği herhangi bir kamera görüntüsünün olmadığını her hangi tespit yok, bilirkişi raporunun kabul etmediklerini bu raporun yeterli olmadığını bu raporun  Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine müvekkilimizin 4 bucuk aydır tutuklu olmasından dolayı tahliyesine aksi takdirde Adli Kontrol şartıyla tahliyesini istedi.

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ

Alanya 2.nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti 3 kişinin ölümüne 4 kişinde yaralanmasına sebep olan tutuklu sanık T.E. tutukluluk halinin devamına eksik evraklarının tamamlanmasına. Bilirkişi raporun Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine sanığını tutukluluk halinin devamına duruşmanın 18 Ekim tarihine  ertelenmesine karar verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER