Alanya’da feci kazada anne ve karnındaki ikiz bebekler hayatını kaybetti

Alanya’da elinde bebek arabasıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışırken motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan 5 aylık hamile olan Ceylan Poyraz ve karnındaki ikiz bebekleri hayatını kaybetti. Bebek arabasındaki 1 yaşındaki bebek ağır yaralanırken motosiklet sürücüsü M.K. ise tutuklandı.

Alanya’da feci kazada anne ve karnındaki ikiz bebekler hayatını kaybetti

Kaza dün akşam saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesinde meydana geldi. M.K. idaresindeki 07 BBH 698 plakalı motosiklet, elinde bebek arabasıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ceylan Poyraz’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Poyraz ve bebek arabasındaki bebeği yola savrularak ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ceylan Poyraz ve motosiklet sürücüsü M.K.’yı hastaneye götürdü. 5 aylık hamile olan Poyraz’ın karnındaki ikiz bebekler sezeryan ile alınırken doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen anne Ceylan Poyraz ve ikiz bebekler hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi tamamlanan motosiklet sürücüsü M.K. ise çıkarıldığı adliyede sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Öte yandan bebek arasında bulunan 1 yaşındaki Ayaz Poyraz isimli bebek ise kafatasında çatlak olmasından dolayı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun bakım ünitesine sevk edildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde elinde bebek arabasıyla karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ceylan Poyraz’a motosikletiyle gelen M.K.’nın çarptığı görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER