Alanya'da o yol asfalta hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın kırsal mahallelerindeki yolların konforunu artırmak için yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor.

Alanya'da o yol asfalta hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Demirtaş Vadisi’nde bulunan Beldibi Mahallesi grup yolunun standartlarını yükseltmek için başlatılan çalışmalar sürüyor.


DOLGU VE SIKILAŞTIRMA ÇALIŞMASI
6 kilometrelik yolun dar olan yerleri genişletildi, yağmur suları ve dere geçişlerinin olduğu noktalara büzler konuldu, ayrıca yol kenarlarına şarampoller yapıldı. Asfalt öncesi hazırlıklara geçen ekipler, yolda dolgu ve sıkıştırma çalışması gerçekleştiriyor. Alt yapı ve asfalta hazırlama çalışmalarının ardından asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte yol sathi kaplama ile asfaltlanacak.


SAPADERE YOLUNA DUVAR
Alanya Kırsal hizmetler ekipleri diğer taraftan Sapadere Mahallesi grup yolunda sürekli heyelan olan bölümüne taş duvar çalışması yapıyor. Heyelan olan bölüm temizlendikten sonra bir daha sorun yaşanmaması için bölgeye beton harçlı taş duvar örülüyor. Çalışmalar önümüzdeki hafta tamamlanacak ve yol daha güvenli hale gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER