12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’na yoğun ilgi

Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Yeni Yıl Pazarı başladı. 12. kez düzenlenen ve 2 gün sürecek olan organizasyon yerli ve yabancı vatandaşlardan ilk günden büyük ilgi gördü.

12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’na yoğun ilgi

12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda yabancı vatandaşların geleneklerini yansıtan hediyelik eşya, yeme içme ve tanıtım stantları etkinlikteki yerini aldı. Yeni Yıl Pazarı’nın ilk gününde Alanya’da yerleşik olarak yaşayan yabancı kadın sanatçılar sahne alarak katılımcılara müzik ziyafeti verdi.
DEV NOEL AĞACI VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI OLDU
Alanya Belediyesi arkasında kurulan Yeni Yıl Pazarı’nda geleneksel olarak her yıl kurulan dev Noel ağacı ise yerli ve yabancılar tarafından yoğun ilgi gördü. Yerli ve yabancılar den Noel ağacı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
ÇOCUKLARI NEOL BABAYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda kurulan standların yanında yeni yılın simgesi olan Noel Baba da çocuklar tarafından ilgi gördü. Aileler ve çocuklar Noel Baba ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
HÜR TÜRK STANDINA İLGİ BÜYÜKTÜ
Yeni Yıl Pazarı’nda Alanya Hür Türk Derneği (Hür Türk) tarafından kurulan stand da ziyaretçilerden ilgi gördü. Hür Türk Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Sema Özsüer standı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlere ikramlarda bulunarak yeni yıllarını kutladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER