AGC eğitim anlaşmasına imza attı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üye çocukları ve yakınları için eğitime destek amaçlı yeni bir anlaşmaya daha imza attı. AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Ortadoğu Kurs Merkezi ile AGC üyeleri için yüzde 25 indirim anlaşması sağladı.

AGC eğitim anlaşmasına imza attı

AGC Başkanı Gaye Coşkun ve Özel Ortadoğu Kurs Merkezi Müdürü Kadir Şahan indirim ve işbirliği protokolüne bugün imza attılar. Anlaşma çerçevesinde Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin eş, çocuk ve birinci derece yakınları  üyelik kartı ibrazıyla Ortadoğu Kurs Merkezin’den üniversiteye hazırlık hizmeti alabilecekler.
‘EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ’
AGC Başkanı Coşkun yaptığı açıklamasında ‘Bizim her zaman söylediğimiz gibi eğitimin önceliğimiz. Gerek üyelerimize yönelik eğitim çalışmaları gerekse üyelerimizin aileleri çocukları ve yakınlarına yönelik eğitim çalışmaları bizim için önemli. Ortadoğu eğitim merkezi ile anlaşma yapmamızın sebebi de üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin ve çocuklarımızın eğitim hayatına katkıda bulunmak. Onlar için bir işbirliği protokolü imzaladık. Önümüzdeki aylardan itibaren yaş ve ihtiyaç durumuna göre üyelerimiz kurs merkezine giderek indirimli anlaşmadan yararlanıp çocuklarının geleceğine adım atma sürecinde bu katkıdan yararlanabilecekler. Ben bize sağladıkları imkan için Özel Ortadoğu Kurs Merkezine teşekkür ediyorum” dedi.
YÜZDE 25 İNDİRİM SAĞLANACAK
Bu yıl üniversite sınavına girecekler için kursların erken başlayacağını kaydeden Şahan, “Eğitim sürecini erkene almamızın nedeni 9 ve 10. Sınıfları için yaşanan pandemi sürecinden kaynaklı. Pandemi döneminde 9 ve 10 sınıflar uzaktan eğitim aldıkları için oradaki eğitimin çokta yeterli olmadığı zaten görülüyor. Hem okullarda hem de diğer kurs merkezlerinde. Bizde bu dönemde öğrencilerimizin eksiğini gidermek amacıyla bu sürece erken başladık. 18 Temmuz’dan 11 Eylül’e kadar öğrencilerimizin TYT sınavı için tekrarları yapacağız. 11 Eylül’den sonra genel eğitime başlayacağız ve sene sonuna kadar eğitimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER