ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den batı mahallelerine ziyaret

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek seçim öncesinde çalışmalarına Konaklı ve Payallar Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaretle devam etti. Ziyarette iş insanları ile görüşen Erdem takdir topladı.

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’den batı mahallelerine ziyaret

5 Kasım’da gerçekleştirilecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem,  Alanya’nın doğu mahallelerindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Konaklı ve Payallar Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Erken saatlerde ilk olarak Payallar Hali’ne giden Erdem’i Payallar Hal Derneği Başkanı Ali Ulukaya karşıladı. Ardından Erdem ve çalışma ekibi Hal Derneği Başkanı Ali Ulukaya ile birlikte hal esnafını ziyaret etti. Tüm işletmeleri ziyaret eden ALTSO Başkan Adayı Erdem, iş insanlarına hayırlı işler dileyerek sektöre ilişkin son durumla ilgili fikir alışverişi yaptı.

SONRAKİ DURAK KONAKLI

Payallar Hali’nin ardından ziyaretlerine Konaklı Sebze ve Meyve Hali’nde devam eden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ve ekibini Konaklı Hal Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu karşıladı. Erdem, Çavuşoğlu ile birlikte Konaklı Hal esnafını ziyaret ederek hal hatır sordu. Erdem’e hal esnafının olumlu tavrı dikkatlerden kaçmadı.

“BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Her fırsatta kurumlar arası ortak akıl vurgusu yapan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Tarım sektörü Alanya’nın en önemli ticari potansiyelleri arasında yer alıyor. Bu doğrultuda hal derneklerimiz ve iş insanlarımız ile birlikte ticari potansiyeli daha ileriye taşımak için birlikte ortak akıl ile hareket edeceğiz. Temelde baktığımız zaman turizm, tarım ve inşaat emlak sektörü Alanya’nın önde gelen sektörleri ama aslında hepsi birbiri ile doğrudan bağlantılı. Bu nedenle sektörlerin birbiri ile senkronizasyonunu sağlamak bizim en öncelikli görevlerimiz arasında” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER