ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz 3 ismin daha desteğini aldı

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, iş insanları Kadir Bora, Süleyman Tuluk ve Hilmi Yakar’ın da kendi çalışma gruplarına destek verdiğini açıkladı.

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz 3 ismin daha desteğini aldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz'e destek büyüyor. 5 Kasım tarihinde yapılacak seçim öncesinde ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ün ekibinde olmak için yeni talep geldi. Ekibini başarılı iş insanlarından oluşturan Toksöz, Alanya'da bilinen üç önemli ismin daha desteğini aldı. Daha önce ekibine Hüseyin Tuluk’u alan Toksöz son olarak Kadir Bora, Süleyman Tuluk ve Hilmi Yakar’ın da kendi çalışma gruplarına destek verdiğini açıkladı.
“ALANYA EKONOMİSİNİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ”
ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, "Alanya ekonomimizin daha güçlü olmasının yolu ALTSO’nun iyi yönetilmesinden geçiyor. İyi bir ekip olmazsa, yönetim başarısız olur. Projelerin akılcı olduğu kadar, ekibin de ortak akıl kültürüne inanması önemli. Yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla, tecrübeli, başarılı isimlerle ticaretimizi ileriye taşıyacağız. Burada bulunan arkadaşlarımız hırslarından arınmış, toplumumuzda saygınlık edinmiş, Alanya istihdamına katkı sağlayan isimler. Toplumsal fayda sağlamak için sorumluluğa talip olan arkadaşlarımız her geçen gün artıyor. Değerli iş insanları Kadir Bora, Süleyman Tuluk ile Hilmi Yakar'a ve Hüseyin Tuluk'a verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. İnşallah görevi teslim aldığımızda başarılı çalışmalarda yer alacaklarından şüphem yok. Samimiyetle, güvenle Alanya ekonomimizi bir üst seviyeye el birliği ile taşıyacağız. Bunun için tüm üyelerimizden yeşil pusulamıza desteklerini bekliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER