Başkan Şahin’den jandarmaya ‘Ginger’lı destek

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, tarafından alınarak jandarmaya bağışlanan Ginger’ların tanıtımı bugün yapıldı.

Başkan Şahin’den jandarmaya ‘Ginger’lı destek

Törende konuşan Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, sahil bandında asayişin sağlanmasında çok önemli katkıları olan ve Ginger olarak bilinen Elektrikli Bisikletleri jandarmaya bağışlayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür etti. Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı da yaylalardan sonra sahil bandının korunması konusunda da desteklerini esirgemeyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e teşekkür etti.Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı ve Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat’ın da yer aldığı programda, elektrikli bisikletlerin sahil güvenliği açısından önemine dikkat çekildi.

ŞAHİN; “ALANYA’MIZA HİZMET BIRCUMUZ”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Şahin; ”Jandarma güçlerimizin sahil bandında güvenliği sağlamak için yürüttüğü çalışmalarda büyük kolaylıklar sağlayan bu araçlar sayesinde suç oranının yok denecek kadar azaldığı bilgisine memnuniyetle ulaştık. Yaylalarımızın sağlık ve güvenlik sorunlarına çözüm ürettiğimiz gibi hizmetin en güzeline layık Alanya’mızın kent merkezi dahil her noktasına katkı yapmaya devam edeceğiz.
Alanya’mızın her kurumuyla olduğu gibi Alanya Kaymakamlığımız ve Jandarma Komutanlığımızla da koordineli bir şekilde yeni bir projeyi hayata geçirmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Alanya’mıza hizmet borcumuz var. Bu vesile ile ne yaparsak haklarını ödeyemeyeceğimize inandığımız fedakar güvenlik güçlerimize bir kez daha kutsal görevlerinde başarılar diliyoruz. Birlikte yapacağımız çok şey var. Allah devletimize zeval vermesin“ dedi. Açıklamaların ardından Kaymakam Ürkmezer, Jandarma Komutanı Mindivanlı ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ginger’larda deneme sürüşü yaptılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER