Başkan Yücel, “Alanya’nın ihtiyacı var” deyince kabul edildi

Alanya ve çevre ilçelerde yaşayan kanser hastalarının Antalya’ya gitme çilesine son verecek Onkoloji Hastanesi için Büyükşehir Belediyesi’ne gelen imar planı değişikliğine İYİ Parti’den şaşırtan gerekçelerle ret geldi. Başkan Yücel’in “Acil olarak bu tesise Alanya’nın ihtiyacı var” sözlerinin ardından madde oy çokluğuyla meclisten geçti.

Başkan Yücel, “Alanya’nın ihtiyacı var” deyince kabul edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) yakınında belirlenen alanı Onkoloji Hastane yapılması için hazırlanan imar planı değişikliği görüşüldü. Plan hakkında söz alan İYİ Parti Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, yeşil alan ve trafik yoğunluğunu gerekçe göstererek karara itiraz etti. Yüksel’in itiraz üzerine söz alan AK Parti Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, Onkoloji Hastanesi’nin Alanya EAH ile destekleyici hizmet verdiği için yakınında olması gerektiğini belirterek, “Bir sağlık kuruluşuna bu gerekçelerle karşı durmak hoş olmaz” dedi. 
YÜCEL: ALANYA’NIN İHTİYACI VAR!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de konu hakkında şunları söyledi: “Önceliğimiz sağlıktır. Sağlık olduğu için meclis üyesi arkadaşlarımız elini taşın altına sokacaktır. Yeni çevreyoluna bağlantı yolları olduğu zaman bölgedeki trafik yoğunluğu azalacaktır. Acil olarak Alanya’nın bu tesise ihtiyacı var.” 
Oylamaya sunulan gündem maddesine İYİ Parti Grubu Okan Kocakaya dışında ret oyu verdi. Madde diğer grupların onayıyla oy çokluğuyla geçti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER