Başkan Yücel öğrencilerin sorularını yanıtladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle sohbet eden Başkan Yücel; “Ne olmak istiyorsanız onu olun. Sevdiğiniz işte çalışmak sizi dünyanın en mutlu insanı yapabilir” dedi.

Başkan Yücel öğrencilerin sorularını yanıtladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel geçtiğimiz yıl fırtına felaketinden etkilenen, çatısı ve camları hasar alan Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Yücel, Okul Müdürü Serdar Uyguç, Türk Eğitim-Sen Alanya Şube Başkanı Burhan Ulu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte okulda incelemelerde bulundu.

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kütüphane ziyaretinin ardından konferans salonuna geçerek kendisini bekleyen öğrencilerle buluştu. Öğrenciler, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e batı bölgesine kazandırılan Payallar Şehit Aybüke Öğretmen Etüt ve Destek Eğitim Kursu için teşekkür ederken merak ettikleri soruları sordu. Başkan Yücel öğrencilere çok çalışmalarını tavsiye ederken meslek seçimlerinde sevdikleri ve yapmak istedikleri işleri tercih etmelerini önerdi.

ÖĞRENCİLER BAŞKAN YÜCEL’E PORTRE HEDİYE ETTİ

Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri söyleşinin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e üzerinde kendisinin resmi bulunan portre hediye ederek ziyaretleri için teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER