Başkan Yücel: Omicron Alanya’da vakaları artırdı

Belediye meclisinde konuşan Başkan Yücel, “Koronavirüs Omicron varyantı ile Alanya’da da vakaları artırdı. Herkesi gerekli bütün tedbirlere uymaya ve aşı olmayanları aşı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Başkan Yücel: Omicron Alanya’da vakaları artırdı

Alanya Belediye Meclisi, 2022 yılının ilk meclis toplantısını bugün gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında saat 14.00’te başlayan meclise mazeret bildirerek MHP’den Mehmet Babaoğlu, Kerim Aydoğan, AK Parti’den Arif Tok ve Mehmet Şenli, İYİ Parti’den Hacı Mevlüt Zavlak katılmadı. Meclis açılışında konuşan Başkan Yücel, geçmişteki hizmetlerde katkısı bulunan herkese teşekkür ederek yeni yılın ilk meclisinin de hayırlara vesile olmasını diledi. Yücel, 2022 yılında da yeni projeler ve yeni hedeflerle daha iyi hizmet için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
“HERKESİ TEDBİRLERE UYMAYA DAVET EDİYORUM”
Koronavirüsün Omicron varyantı ile Alanya’da da vakaları artırdığını aktaran Yücel, “Yılbaşında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde doktorlarımızdan vaka sayılarının arttığı bilgisini aldık. Herkesi gerekli bütün tedbirlere uymaya ve aşı olmayanları aşı olmaya davet ediyorum. Türkovac isimli yerli ve milli aşımızda emeği geçenleri kutluyorum. Ürettikleri bu aşının pandemiyi sonlandırmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER