Erdem ikinci kez görüşüp talepleri iletti

ALTSO Başkanı Eray Erdem, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile tekrar görüşerek depremzedeleri otellerinde ağırlayan turizmcilere konaklama vergisi muafiyeti gibi konularda da destek verilmesini istedi. Hisarcıklıoğlu taleplerin takipçisi olacağına söz verdi.

Erdem ikinci kez görüşüp talepleri iletti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Erdem önceki gün zoom üzerinden düzenlenen toplantıya katılmış, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşerek depremde elini taşın altına koyan iş dünyasının taleplerini iletmişti. Önceki günkü toplantının ardından Erdem bugün TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile tekrar görüştü. Erdem, Hisarcıklıoğlu’na Alanya’da depremzedeler için yapılan çalışmaları anlatıp turizm sektörünün destek taleplerini iletti. Erdem, “Tüm ülkemize örnek olacak şekilde depremzede yurttaşlarımıza kucak açan fedakar ve kahraman otelcilerimizin sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi TOBB Başkanı’mız Rifat Hisarcıklıoğlu’na ilettik. Şehirlerini terk etmek zorunda kalan depremzedelere tesislerini açarak onların barınma ve beslenme sorununu çözen otelcilere enerji ve personel desteği verilmesi konusundaki sektörün taleplerini başkanımıza ilettik. 
Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na ayrıca elini taşın altına koyan tesislere konaklama vergisi muafiyeti gibi konularda da destek verilebileceğini ifade ettik. Kendisine ayrıca Alanya olarak depremde yaptığımız örnek çalışmalar konusunda da bilgi verdik. Makul taleplerimize destek verme ve takipçisi olma konusunda bizlere söz veren TOBB Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederiz. Sektörlerimizin sorunlarının sesi ve takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER