Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle buluştu

Mahmutlar’da yabancı öğrencilerin de olduğu sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, öğretmenlerle toplantı yaptı. Ürkmezer, “Öğrencilerin okula, arkadaşlarına, çevreye uyum sağlamaları ve Türkçe’yi öğrenmeleri için gerekli çabayı göstermelisiniz” dedi.

Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle buluştu

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Mahmutlar İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Mahmutlar İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle birlikte bayrak ve İstiklal Marşı törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer, onların yanında olarak eğitim hayatlarına destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Ürkmezer, “Amacımız eğitim hayatınızda, sosyal ve sportif faaliyetlerde başarılarınıza katkı sağlamak. Başarı için düzenli bir şekilde kitap okumayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat edip dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Hepinize iyi dersler diliyorum” dedi. 

YABANCI ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ
Törenin ardından ilkokul sınıflarına geçen Kaymakam Ürkmezer uyum sınıfında eğitim gören yabancı öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerin durumları hakkında öğretmenlerinden bilgiler alıp onlarla sohbet etti ve derslerinde başarılar diledi. Daha sonra diğer sınıfları ziyaret eden Ürkmezer öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. 
“SPORTİF ALANDA DA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELİLER”
Sınıf ziyaretlerinin ardından okulun öğretmenleriyle toplantı yapan Ürkmezer, Ahenk Projesi hakkında konuştu. Ürkmezer, 
“Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile tüm okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde amacımız öğrencilerimizin yanlarında olarak onlara destek vermek. Ahenk Projesi kapsamında öğrencilerimiz için çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarısı yanında değerler eğitimi, rehberlik faaliyetleri, sosyal, kültürel, sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Okulunuz yabancı öğrencilerinde bulunduğu bir okul. Öğrencilerin okula, arkadaşlarına, çevreye uyum sağlamaları ve Türkçe’yi öğrenmeleri için gerekli çabayı göstermelisiniz. Hepinize gayret ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER