Kaymakam Ürkmezer’den öğretmenlere alışkanlık tavsiyesi

Kırsal mahallelerdeki okulları ziyaret etmeyi sürdüren Kaymakam Ürkmezer, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ürkmezer, öğretmenlerden öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmalarını istedi.

Kaymakam Ürkmezer’den öğretmenlere alışkanlık tavsiyesi

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Tırılar İlk-Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. İlk olarak Okul Müdürü Türker Tukan Özkan’dan okulun durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Ürkmezer daha sonra ilkokul sınıflarını ziyaret etti. Sınıf ziyaretlerinde ilkokul öğrencileriyle sohbet eden Kaymakam Ürkmezer 1. sınıf öğrencilerinin şiir okuma etkinliklerini inceledi ve öğrencilere ve okul kütüphanesine kitap hediye etti. Ardından ortaokul öğrencilerini ziyaret eden Ürkmezer ,lise sınavına hazırlanan 8.sınıf öğrencileriyle konuşarak, “Değerli öğrenciler lise hayatına adım atacağınız sınava hazırlanıyorsunuz. Burada önemli olan sınav stresini en güzel şekilde atlatıp kendinizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklamak. Başarının sırrı her ne iş yapıyorsanız yapın yaptığınız işi istikrarlı şekilde devam ettirmekten geçer. Hepinize sınavlarınızda başarılar diliyorum” dedi 

“KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRIN”
Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Ürkmezer öğretmenlerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi ve öğretmenlere konuşarak, “Değerli öğretmen arkadaşlar her hafta okullarımızı ziyaret ederek sizlere ve öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için çeşitli faaliyet ve etkinlikler yapıyoruz. Biliyorsunuz öğrencilerimiz için yapılan tüm faaliyetleri Ahenk Projesi çatısı adı altında topluyoruz. Amacımız öğrencilerimiz için yapılan tüm çalışmalara nitelik kazandırmak. Siz değerli öğretmenlerimizden ricamız ise öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmanız. Hepinize gayret ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Ürkmezer’e okul ziyaretinde Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ve Tırılar Mahalle Muhtarı Orhan Güler eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER