Muhtar Ahmet Top duyurdu

Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, mahallesindeki 2 güzergah için müjdeyi verdi. Antalya Büyükşehir Ulaşım Birimi’nden yetkililerin Alanya’ya geldiğini ve Mahmutlar’ın 10 gün içerisinde yeni otobüslere kavuşacağını söyledi.

Muhtar Ahmet Top duyurdu

Daha önce açıklama yapan Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, 24 ve 26 kilometrelik güzergahlar için Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nden (UKOME) karar çıkmasına rağmen 7 aydır mahalleye otobüs gönderilmemesi üzerine tepki göstermişti. Muhtar Top, “Mahmutlar için 24 ve 26 kilometrelik 2 güzergah kararını şubatta UKOME’den geçirttim ama 7 aydır Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Alanya Birimi sorumluları ve CHP İlçe Teşkilatı mahalleye 2 güzergaha 2’şer otobüsü veremedi. CHP İlçe Teşkilatı uyuyor. Yapılan hiçbir hizmet yok” diye konuşmuştu.
“GAYEMİZ VATANDAŞIN ULAŞIMINI SAĞLAMASI”
Tepkinin ardından Antalya Büyükşehir Belediye Belediyesi Ulaşım Başkanlığı’ndan Alanya’ya gelen yetkililer Muhtar Top ile bir araya geldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Top, “Mahmutlar şehir içi 26 ve 24 kilometre güzergahlara 10 gün içinde yeni otobüsler geliyor. Büyükşehir Ulaşım Başkanlığı’ndan Osman Bey ile görüştük. Gayemiz vatandaşın huzurlu, hijyenik ve rahat bir ortamda en güzel şekilde ulaşımlarını sağlamaları. Mahmutlar’ın nüfusu 100 binin üzerinde. Vatandaşımızın rahatı önemli. Buradan hizmetler için sayın Muhittin Böcek olmak üzere Osman Bey’e ve Antalya Büyükşehir Ulaşım Sorumlusu Tonguç Bey’e teşekkür ederim” dedi.
“DÖRT YOLDAKİ TRAFİK SIKIŞIKLIĞI RAHATLAYACAK”
Otobüslerin toplanma güzergahı hakkında da bilgiler veren Top, “Otobüsleri Utopia Otel’in oradaki yeni açılan Migros’un önüne alıyoruz. Böylece dört yoldaki trafik sıkışıklığı bu şekilde giderilmiş olacak” diye konuştu.
BŞB’YE 2 YENİ DİLEKÇE DAHA VERDİ
Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Başkanlığı’na iki yeni dilekçe verdiğini söyleyen Top, “Mahmutlar’a hizmet veren taksi sayısının yetersiz olduğunu ve yükseltilmesi gerektiğini söyledi. Diğer dilekçede ise, Mahmutlar’da ikamet eden öğrencilerin sorunlarına değinerek seferlerin artırılması ve saat 02.00’ye kadar uzatılmasını talep etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER