Vali Yazıcı Alanya’da konuştu

Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Yazıcı, “AHENK Projesi ile eğitimde fark yaratıp öğrencilere tüm alanlarda nitelik kazandıracağız” dedi.

Vali Yazıcı Alanya’da konuştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Vali YazıcıAlanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, protokol üyeleri, okul yönetimi, öğretmenler eşliğinde öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Kitap okuma etkinliğinin ardından Vali Ersin Yazıcı, yalan, güvenilirlik ve güvenilir insan olmak konularıyla ilgili öğrencilerle sohbet etti. Vali Yazıcı, son olarak kitapların dostluğundan bahsedip kitap okumanın önemine değinerek öğrencilere, “Siz değerli gençlerimizin en yakın dostlarından biri mutlaka kitaplar olmalı” dedi. 
ATÖLYELERİ ZİYARET EDİP PROJEYİ ANLATTI
Öğrencilerle yapılan konuşmaların ardından okulun bölümlerini inceleyen Vali Yazıcı, Mobilya Üretim Teknolojileri bölümü öğrencilerinin saz ve cura atölyelerini ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları inceledi. Ziyaretlerin ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle toplantı yapan Yazıcı, AHENK Projesi’nin önemini anlatarak” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER