Alanya’da ödüllü yarışma başladı

Sosyal medya tanıtımı kapsamında düzenlenen ‘Alanya’nın Gözleri’ (Eyes of Alanya) fotoğraf yarışmasının 3’üncüsü başladı. Yarışmada toplam 50 bin TL para ödülü verilecek.

Alanya’da ödüllü yarışma başladı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) hayata geçirdiği, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Teleferik, Stay Property kurumlarının desteklediği Eyes of Alanya Uluslararası Alanya Fotoğraf Yarışması heyecanı başladı. Katılımcılar bu kez ‘Dört mevsim Alanya’ fotoğraflarıyla yarışacak.


“HERKES KATILABİLİYOR”
ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Alanya tanıtımını her alanda sürdürüyoruz. Bu anlamda www.eyesofalanya.com web sitesi üzerinden duyurduğumuz ‘Eyes of Alanya’ fotoğraf yarışması kayıtları başladı. Cep telefonuyla çekilen fotoğrafların da kabul edildiği eğlenceli bu yarışmada derece alacak olan ilk 3 katılımcıya toplamda 50 bin TL para ödülü verilecek. Yerli ve yabancı tüm vatandaşlarımızı, tatilcilerimizi bu yarışmaya davet ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAF SON 1 YIL İÇİNDE ALANYA’DA ÇEKİLMİŞ OLACAK
Başvurular 31 Ekim 2023’de sona erecek. Ön elemeden geçen fotoğraflar yarışmanın Instagram hesabından paylaşılacak. Uluslararası olan yarışmada ikametin önemli olmadığı, fotoğrafların son 1 yıl içinde Alanya’da çekilmiş olması gerektiği ve ‘Eyes of Alanya’ sitesine üye girişi yapılarak en fazla 4 fotoğraf yüklenebildiği bildirildi. Jüri tarafından seçilecek ilk 25 fotoğraf sergileme hakkı elde edecek. ALTAV’ın hazırladığı 2024 Alanya etkinlik takviminin görselleri de yine yarışmacılardan gelen fotoğraflardan oluşacak. Ayrıntılar www.eyesofalanya.com’da. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER