Alanya Belediyesi yaylaların çöp sorununu çözdü

Geçtiğimiz günlerde Alanya’nın batı yaylalarına çıkarma yapan Başkan Yücel, vatandaşların isteği üzerine çöp sorununu çözerek bir sözünü daha kısa sürede yerine getirdi. Daha önce yol, su deposu, çardak ve sağlık ocağı gibi pek hizmeti yaylalarla buluşturan Başkan Yücel’e yayla sakinleri bir kez daha teşekkür ettiler.

Alanya Belediyesi yaylaların çöp sorununu çözdü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz günlerde batı yaylalarına çıkarma yaparak 23 yaylada vatandaşlarla bir araya gelmiş, istek ve şikayetlerini dinlemişti. Yayla sakinleri Başkan Yücel’in daha önce verdiği çardak, su deposu, yol ve sağlık ocağı gibi pek çok sözü kısa sürede yerine getirdiğini belirterek, Başkan Yücel’den çöp konusunda da yardım istediler. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, ivedilikle bir çalışma gerçekleştirerek, yaylaların çöp sorununu çözdü ve bir sözünü daha çok kısa bir sürede yerine getirmiş oldu.

Başkan Yücel’in talimatıyla Alanya’daki tüm yaylalarda haftada bir gün çöp alım hizmeti başlatıldı. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri mahalle mahalle dolaşarak haftada bir defa yayla sakinlerinin çöplerini topluyorlar.

Her hafta perşembe günleri üç ekip ve bir araçla tüm mahalle sakinlerine ait çöpleri toplayan ekipler; yaylalarda doğa kirli, görüntü kirliliği ve pis koku oluşturan atıkları tamamen ortadan kaldırdılar. Yayla sakinleri isteklerine kısa sürede yanıt veren Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Bir kez daha Başkanımız bize verdiği sözü kısa sürede yerine getirdi. Çöplerimizi toplamak, gömmek veya yakmak doğaya ve havaya zarar veriyordu. Şimdi ekipler gelip her hafta çöplerimizi almaya başladılar. Tüm hizmetleri bizlere ulaştıran ve her zaman yanımızda olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER