Ali Kamburoğlu, Sri Lanka Günü’ne katıldı

Antalya Ticaret Sanayi Odası ve Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde Sri Lanka Ülke Günü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu, 2 ülke arasındaki ticaret köprüsünün her yıl çoğalarak devam ettiğini söyledi.

Ali Kamburoğlu, Sri Lanka Günü’ne katıldı

ATSO Konferans Salonu’ndaki toplantıya Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Hasanthi Dissanayake, ATSO Başkanı Ali Bahar, Sri Lanka Antalya Fahri konsolosu Ali Kamburoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Antalya’daki iş insanları katıldılar. Toplantıda Antalya’daki iş insanlarına Sri Lanka’da ticaret, yatırım ve iş fırsatları konusunda Sri Lanka Ticaret Elçisi Thavishya Mullegamgoda bilgiler verdi. İş insanlardan yoğun ilgi gösterdiği etkinlik saat 14.00’te ATSO Başkanı Ali Baharın açılış konuşması ile başladı. Etkinlik Seylan çayı ve ülkenin baharatlarından yapılan kurabiye ikramları ile son buldu. 
“İŞ DÜNYASI BİZİ YOĞUN İLGİ İLE KARŞILADI”
Etkinliğe katılan Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu, Antalya’da başlatılan ticaret köprüsünün her yıl çoğalarak devam ettiğini söyledi. Kamburoğlu, “Antalya’da düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde Antalya iş dünyası her zaman yoğun ilgi ile bizleri karşıladı. ATSO Başkanı Sayın Ali Bahar’a ve yönetim kuruluna ayrıca Antalya’da her zaman desteğini esirgemeyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın İdris Taş’a ve Antalya iş insanlarına teşekkürlerimi sunarım’’ dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER