Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Alanya’daki 23 personeli ödüllendirdi

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 12 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını sarmak amacıyla Alanya Müftülüğü’ne bağlı olarak deprem bölgelerinde gönüllü olarak çalışmalara destek veren 23 din görevlisi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Alanya’daki 23 personeli ödüllendirdi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Alanya İlçe Müftülüğü’ne bağlı olarak görev yapan din görevlileri büyük bir özveriyle deprem bölgelerinde afetin yaralarını sarmak üzere insanî yardım malzemelerinin dağıtımı, cenaze hizmetleri, lojistik destek ve manevi rehberlik gibi birçok alanda görev aldı. Gönüllü olarak çalışmalara destek veren din görevlileri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın imzasıyla gönderilen 23 adet başarı belgesi, Alanya ilçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından müftülük makamında düzenlenen törenle din görevlilerine takdim edildi.
Başkan Erbaş imzalı gönderilen belgelerde şu ifadelere yer verildi: 
“6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde mücadelede milletimizin yaralarını sarmak için ortaya koymuş olduğunuz büyük fedakarlıktan ötürü 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122’nci maddesi hükümleri doğrultusunda başarı belgesi ile taltif edilmiş bulunmaktasınız. Bu vesileyle teşekkür ediyor, İslam’a ve insanlığa hizmet yolunda muvaffakiyetler diliyorum.’’ Her bir görevliyi tebrik eden Müftü İlhan, özverili ve gayretli çalışmalarının devamını diledi. Belge takdim töreni iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER