Alanya AK Parti’den genel seçim turu

Genel seçimlere 3 ay gibi bir süre kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti İlçe Başkanı Toklu, Milletvekili Çokal ve partililer ile ziyaret turu düzenledi. Milletvekili Çokal ile esnafı ziyaret eden Toklu, “En güzel ikramınız güler yüz, tatlı dil” dedi.

Alanya AK Parti’den genel seçim turu

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mayıs ayı içerisinde yapılması beklenen genel seçim öncesinde AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı çalışmalarına hız verdi. AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ziyaret turuna ilk olarak önceki dönem AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nu ziyaret ederek başladı.  Toklu, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimize birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz” derken Berberoğlu, kendisini ziyaret eden Milletvekili Çokal ve İlçe Başkanı Toklu’ya teşekkürlerini iletti.


ÇOKAL VE TOKLU’DAN KADIN GİRİŞİMCİLERE ZİYARET
Ziyaret turuna kadın girişimciler ile devam eden AK Parti heyeti, önceki dönem Alanya Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Cennet Kaya’yı işyerinde ziyaret etti. Ardından bir diğer kadın girişimci Sultan Balcı’nın yeni ofisi ziyaret edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Milletvekili Çokal ve Başkan Toklu önceki dönem Kadın Kolları Karakocalı Mahalle Başkanı Hatice Mahmutcepoğlu’nun vefat eden amcası için okutulan mevlide de katılım sağladılar.

“GÖNÜL GÖNÜLE GÜZELLEŞİYOR ALANYA”
Alanya Balık Hali’nde esnafla bir araya gelen AK Parti heyeti ile esnafla sohbet etti. İlçe Başkanı Mustafa Toklu balık hali ziyaretinin ardından yapmış olduğu paylaşımda “Gönül gönüle güzelleşiyor Alanya! Esnafımızla buluştuk, bereketli işler diledik. En güzel ikramınız güler yüz, tatlı dil” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER