Alanya'da Zavlak, 7’nci sıra adayı Özçelik için söz verdi!

CHP Antalya Milletvekili Aday listesinin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir değerlendirme yapan aday adaylarından Ömer Zavlak, Alanya’dan listeye 7’nci sırada giren Murat Özçelik’in seçilebilmesi için çalışacağının sözünü verdi.

Alanya'da Zavlak, 7’nci sıra adayı Özçelik için söz verdi!

Zavlak, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede şu ifadelerde bulundu: “Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem ve saygı değer Antalyalılar, bugüne kadar partimizin pek çok görevinde yer almaktan onur, gurur ve şeref duydum. Son süreçte de mevcut yönetim anlayışına ve sisteme karşı durma girişimlerimi mecliste devam ettirme kararı aldım. Fakat genel başkanımız ve saygıdeğer yöneticilerimiz bu göreve daha hazır olmadığım kanaatine varmış olacaklar ki bu süreç milletvekili aday adaylığında kaldı. Bu süreci başarıyla atlatıp bölgemizin adayı olarak gösterilen kardeşimiz, yol arkadaşımız, davamızın ve bölgemizin meclisteki sesi olmak üzere yola çıkan Sayın Murat Özçelik’e hayırlı uğurlu olsun diyor ve çıktığı bu yolda başarılarını devam ettirmesini temenni ediyorum. Kardeşimizi mecliste görmek için elimden gelen her türlü imkanla yanında olacağımı siz değerli sevenlerimin huzurunda söylemek istiyorum.
Bu kararı aldığım ilk günden itibaren söylediğim gibi; bizim hedefimiz bir koltuk veya makam değil, inandığımız bu ilkeler doğrultusunda; şaşmadan, yanlışa düşmeden yürümek ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Dolmabahçe'deki Atatürk'ün koltuğuna oturtmaktır. Bu gaye doğrultusunda ömrüm el verdikçe, maddi ve manevi bütün benliğimle çalışacağımdan şüphenizin olmamasını temenni ediyor ve Haydi Antalya’m Haydi Türkiye’m diyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER