Alanya’da MHP Kadın Seçmen İletişim Merkezi açıldı

MHP Kadın Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Yücel, “Seçimler kadınlarla kazanılır. Kadınların gücüne defalarca şahit olduk. Kadınların desteğini almak için hep birlikte fert fert, ev ev, sokak sokak, gece gündüz demeden yorulmadan, usanmadan, bıkmadan çalışacağız” dedi.

Alanya’da MHP Kadın Seçmen İletişim Merkezi açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Hacet Mahallesi, Eşref Kahvecioğlu Caddesi üzerindeki merkezin açılışına Alanya Belediye ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP Alanya Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Politikaları Başkanı Ayşe Taşdemir, AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan, AK Parti ve MHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta önce konuşan Taşdemir, Türk kadınının tarihin hiçbir döneminde erkeklerin gerisinde olmadığını söyledi. Taşdemir, “Bazen yanlış uygulamalar olsa da Türk-İslam tarihi hiçbir zaman kadını ikinci plana atmadı. Bu cumhuriyet döneminde de böyle oldu. İslamiyet döneminde de böyle oldu. Peygamberimizin kızları eşit siyasete müdahil oldu. Cumhuriyet döneminde Türk kadını daima siyasetin her türlü alanında erkeklerle birlikte eşit şartlarda gayret gösterdi. Bazen yanlış uygulamalar olabiliyor. Bunu en aza indirmek için biz siyasetteki kadınlar birlikte, el ele halledebileceğimizi düşünüyorum” dedi. 


“CUMHUR İTTİFAKI’NA BÜYÜK DESTEK VERECEĞİZ”
Anılgan da, “Cumhur İrtifakı Türkiye’nin istikrarını ve kalkınması için bir araya gelen, güçlü bir siyasi birliktir. Bu ittifakın önemli bir bileşenini ise siz değerli kadınlar oluşturuyor. Kadınlarımız her alanda aktif rol alan, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan ve geleceğe dair umutlarımızı temsil eden bireyler. Cumhur İttifakı olarak bu kutlu mücadelede biz değerli kadınlarımıza büyük görevler düşüyor. Biliyoruz ki biz kadınlar her zaman olduğu gibi bu seçimde de Cumhur İttifakı’na büyük destek vereceğiz. Kapı kapı dolaşarak projelerimizi anlatarak milletimizin gönlüne gireceğiz. Cumhur İttifakı ortağımız MHP Kadın Seçmen İletişim Merkezi bu hedefe ulaşmak için önemli bir rol oynayacak. Bu ofis kadınlarımızın bir araya geleceği, fikir alışverişinde bulunacağı ve seçim çalışmalarımıza katkı sağlayacağı bir merkez olacak. Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Hakan Tütüncü başkanımızı destekliyoruz. Ayırmadan, ayrışmadan kadınlarımızla büyük Türkiye yolunda hazırız, kararlıyız” diye konuştu. 


“KADINLARIN GÜCÜNE DEFALARCA ŞAHİT OLDUK”
Başkan Yücel de, “Bu şehirde belediye başkanı olmaktan ve tekrar Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olmaktan duyduğum mutluluk ve gururu bir kez daha yenilemek isterim. İnşallah hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. Yeniden Alanya’yı Cumhur İttifakı’nın gücüyle tekrar hep birlikte bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçimler kadınlarla kazanılır. Kadınların gücüne defalarca şahit olduk. Bu bizim 5’nci seçimimiz. Evde, sokakta, her yerde kadınlar tamam diyorsa oluyor. Kadınlar tamam demezse olmuyor. Ben sizin tamam dediğine canıgönülden inanıyorum. Kadın seçmenlerimizin gönlünü ve desteğini almak için hep birlikte fert fert, ev ev, sokak sokak, gece gündüz demeden yorulmadan, usanmadan, bıkmadan çalışacağız. 10 yıllık belediye başkanlığım dönemimde kadınlara, gençler ve çocuklara çok önem verdik. Çalışan kadınlara maddi, manevi destek olmak için kreşlerimizi açtık. Çok uygun fiyatlarla ailelere kreş hizmeti veriyoruz. Aynı kreşten birini de doğu bölgemize inşallah 3 ay içerisinde açacağız. Gelecek dönemimizde de batı bölgesine de aynı şekilde çalışan anneler için de bir kreş daha yapacağız. Yine belediyemiz bünyesinde Kadın Aile Destek Merkezi’ni hizmete açtık. Özellikle hayatın içinde zorluklarla mücadele eden, şiddet gören kadınlara destek sağlıyoruz. Onlara ücretsiz hukuk danışmanlığı, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, diyetisyenlik hizmetleri veriyoruz. Aynı zamanda Tosmur binamızda kadınlara özel spor hizmetlerimiz de var. Her mahallede açtığımız el sanatları kursumuzdan şimdiye kadar 25 bin aşkın kadına eğitim verdik. Bu yıl da 6 bin kursiyerimiz el sanatları kurslarımızdan yararlanıyor. Hatta hatırlanmak için Hoş geldin Bebek Projemizden, evde sağlıktan evde kuaföre, ev temizliğine kadar birçok proje ile kadınlarımıza destek oluyoruz. Biz seçimden seçime kadınları hatırlayanlardan değiliz Biz her zaman kadınların yanındaydık. Onların destekçisiyiz. Onlarla birlikte yine devam edeceğiz. Kadınların ailesinde, işinde, şehrinde daha huzurlu, mutlu olduğu, çocukların güvenle, huzurla yetiştiği bir Alanya için var gücümüzle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizin desteğinizle, güveninizle tekrar Cumhur ittifakı olarak Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Hakan Tütüncü diyeceğiz. İnşallah hep birlikte kazanacağız. İnşallah bu zafer bizim olacak. Biz kararlıyız, hazırız, canla, başla çalışıp tekrar Alanya’nın 5 yıllık yönetimine talibiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER