Başkan Tavlı istişare toplantılarını sürdürüyor

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, merkez, batı ve doğu mahalle başkanları ile bir araya gelerek mahallelerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında istişare ve değerlendirmede bulunuyor.

Başkan Tavlı istişare toplantılarını sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti Genel Merkezi'nin oluruyla Alanya Belediye Başkan Adaylı için istifa eden Mimar Mustafa Toklu'dan görevi devralan Mehmet Şarani Tavlı hızlı bir başlangıç yaptı. AK Parti Teşkilatlarının bel kemiği Mahalle Başkanları ile yoğun bir istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Tavlı, "Teşkilatımızın bel kemiği değerli Mahalle Başkanlarımızla istişarelerimizi sürdürüyor, yeni hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. 

Bir olacağız, diri olacağız, Teşkilatımızın her kademesiyle, gönüllülerimizle birlikte el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın." dedi. 

BAŞKAN TAVLI DEMİRTAŞ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Doğu Mahalle Başkanları ile gerçekleştirilen toplantının ardından Demirtaş Mahallesinde esnafı ziyaret eden Başkan Tavlı, hayırlı ve bereketli işler diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER