Başkan Tavlı, Toklu’nun izinde

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, partisinden istifa edip, Belediye Başkanlığına aday olmayı planlayan Mustafa Toklu'nun, 'Yenibir Alanya' sloganını kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Tavlı, Toklu’nun izinde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli arasında Yenikapı ruhu ile başlayıp, Cumhur İttifakı ile devam eden siyasi birlikteliğin 2024’ün Mart ayındaki yerel seçimde de sürmesine kesin gözüyle bakılıyor.
CUMHUR İTTİFAKI SÜRECEK
Erdoğan ile Bahçeli arasındaki Cumhur İttifakı’nın 2024’ün Mart ayında yerel seçimde süreceği konuşulurken, Yüksek Mimar Mustafa Toklu ise 6 yıldır yürüttüğü AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkan aday adayı olacağını kamuoyuna resmen açıklamıştı.
AYNI SLOGANI KULLANIYORLAR
Başkan Toklu, ‘Yenibir Alanya’ sloganı ile aday adaylığı sürecini resmen başlatırken, partisinin yeni atanan İlçe Başkanı Mehmet Şerani Tavlı’nın ise aynı sloganı kullanması da dikkat çekti. Başkan Toklu ile Tavlı’nın aynı sloganı sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda kullanmaları yeni bir tartışmayı da beraberinde getirecek gibi gözüküyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 4 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER